Viimeiset viikot ovat olleet aika kauheita töissä. Paljon töitä yhdistettynä henkilövähennyksiin,jotka eivät kohdistuneet minuun mutta kolauttivat silti aika kovasti.

Iltaisin olen ollut niin poikki, että en ole juurikaan mitään jaksanut tehdä. Pahempaan syöpöttelyyn en ole sortunut, kuitenkin ollut huomattavissa jonkinlaista lohtusyömistö ja niinpä saatu energimäärä on varmasti ollut suurempi kuin kulutus...

Nyt on latausviikonloppu, olen yksinäni kotona ja keskityn itseeni. Eilen töistä tullessani kävin lenkillä ja illalla lueskelin kammottavasti kasvanutta lukemattomien lehtien pinoa - mitä järkeä on tilata lehtiä jos niitä ei ehdi lukea/niiden lukemattomuudesta vaan saa stressiä? Tänä aamuna nukuin "pitkään", siis heräsin klo 7:00. Koska olen oman elämäni rouva, niin päätin lähteä aamulenkille. Tekipä hyvää Nyt olen syönyt aamupuuron ja juon tässä aamukahvia. Jos saan viikonlopun näin jatkumaan niin bueno!

Maanantaina on lääkäri ja saasa nähdä mitä sanoo; paino ei ole laskenut ja verenpainetta en ole uskaltanut mitata.... Pitäisikö tässä nyt jatkaa R:n syömistä? Uskallanko jättää poiskaan? Mutta painokaan ei tipu... tarvitsisinko sen vahvemman annoksen R:ää??

Ensi viikolla yritän saada taas kirjattua tänne plussia ja miinuksia päivittäin, sekä tulen tietysti päivittämään virallisen painoni... Jossain vaiheessa ajattelin, että aiemmin asettamani tavoite; alle 100kg ennen vuoden vaihtumista olisi ihan helppo nakki, mutta nyt alkaa näyttää että siinä on ihan tosissaan haastetta....