mutta ainakin vaaka oli ystävällinen aamulla ja näytti ainoastaan 132,6kg... en tosin näitä aamuisia omalla vaa'alla otettuja ota nyt "totuudesta" vaan faktat löy pöytää terveysaseman vaaka kerran viikossa.

sain verenpainelääkkeet. Niissä on mukana myös nesteenpoistoa, joten voi olla että paino putoaakin seuraavina viikkoina ihan kivasti... verenpainetta mitataan vasta kuukauden päästä seuraavan kerran.

sain myös lähetteen jorviin, jossa on joku HUS:n lihavuusyksikkö. työterveyslääkäri kysyi olenko harkinnut koskaan leikkausta. en ole mutta olen valmis kuuntelemaan ja tutkimaan, siksi lähtete tuonne.

ruokapäiväkirjaa olen pitänyt ja ensi viikolla työterveyshoitaja sen analysoi. jotenkin ulkopuolinen taho auttaa, vaikkakin onhan siellä niitä "sortumisiakin", eilenkin söin kylässä vastapaistetun korvapuustin. Muutenhan olen syönyt aamulla pari ruisleipää, ap välipalaksi hedelmä, lounaaksi normaali työpaikkalounas (enemmän salaattia kuin ennen + ruisleipää), ip hedelmä, töistä tullessa kaurapuuroa ja illalla hedelmiä/leipää/porkkanoita.

nyt on vaikeampi viikko tulossa, yksi kyläily ja lapsen syntymäpäivien juhlintaa useampana päivänä. katsotaan miten pystyn tilanteen hallitsemaan