Virallinen punnaustulos tältä aamulta 122,5 kg, eli kadotettuja kiloja takana 16,5. Ei paha ollenkaan :-)

Tosin kuukauden saavutus oli "vain" 2,5 kg. Tähän on tietenkin monta selitystä mm. sairastelu ja pääsiäisen herkut mutta ennen kaikkea tuon 125 kg ohittaminen oli työn ja tuskan takana. Nyt viimeisen viikon aikana vasta paino otti kunnon harppauksen alaspäin.

Verenpaine oli 114/87. Minullahan on nyt vain nesteenpoistolääke hoitona korkeaan verenpaineeseen ja ainakin nyt tuntuu riittävän. Seuraava mittaus on viikon päästä ja lääkäri kahden viikon kuluttua. Nyt ei ole myöskään huimannut, mikä on hyvä asia.

Viikonloppu kului ihan ok, tosin ostin itselleni viikonloppuherkuksi sitä Polarin sulatejuustoa ja tuhosin käytännössä yksin koko purkin viikonlopun aikana. Kaloreita siinä on muistaakseni n 450, pitää tsekata tarkemmin. Sen ohella tietty menee ruisleipää tai näkkäriä aika määrä mutta eipä tuo tuntunut painoa nostavan, päinvastoin.

Eilen kävin sillä samalla lenkillä, mutta unohdin katsoa kauanko siihen meni.... no huomenna viimeistään pääsen taas lenkkeilemään vajaaksi tunniksi sillä aikaa kun poitsu on harrastamassa. Yhteensä viime viikolle tuli kuntoilukertoja 2 kuntosalia ja 4 kävelylenkkiä (2 pidempää ja 2 lyhyempää)

Tällä viikolla palavereja on ihan mielettömästi, onneksi niissä on tarjoiluina vain pelkkää kahvia tai kahvia ja hedelmiä. Lounaan aion syödä normaalisti ja kun joskus kotiin pääseen niin keitän itselleni puuron! Kävelemään lähden niinä iltoina kun jaksan, tälle viikolle ei voi ottaa liian suuria tavoitteita, kunhan töistäni selviän!