6.5.:

Maanantain haamulukemat terveysaseman vaa'alla ovat kummastuttaneet mutta tänä aamuna sentään omakin vaaka suostui niitä näyttämään. Jokohan se lähiaamuina siirtäisi minut uudelle kymmenluvulle???

Eilen lähdin jo lenkille kipeää kantapäätäni uhmaten. Ei painanut ja painelin reitin aikaan 1 h 3 min... kyllä minä vielä sen alle tuntiin kävelen.

Tänään vesijumppaan ja huomenaamulla salille! Viime viikolla kuntoilusuorituksia tuli huimat 6 kipaletta (ja yhteensä reilusti 6 tuntia!) mutta saas nähdä pääsenkö tällä viikolla samaan, riippuu paljolti viikonlopun ohjelmasta

Eilen sorruin pullaan töissä mutta sitten illan olinkin kunnolla; kaurapuuro kotiin mennessä ja illalla purkki rahkaa ja pakkasesta soseutettua mansikkaa (siinä tosin on sokeria seassa). Hyvää oli ja teki lenkin päälle hyvää. Tällaisina kun saisikin iltansa pidettyä... ostin myös uuden sadon porkkanoita (italialaisia) mutta ehkäpä herkuttelen niillä tänään??

7.5:

paino menee ihan väärään suuntaan... vaikka tiedänkin että nämä on niitä hetkiä jolloin pitää pysyä kärsivällisenä niin heti pikkuisen harmittaa.... kun eilen ajattelin, että olisin tänä aamuna voinut nähdä lukeman 119,x. Mutta kun ei. Tällainen tämä minun painokehitykseni on, toisinaan kauheaa vauhtia alaspäin ja sitten tulee tällainen suvantokohta, jolloin ei paino laske vaan nousee.....

Mutta eteenpäin sanoi mikälie... mä en ole kauhean hyvä näissä sanonnoissa... Aamulla olin salilla ja siitä tuli hyvä fiilis päivään! Eilen syömiset olivat aisoissa, tosin mietin miksi sitä ruisleipää illalla puputan? En sitä tarvitsisi mutta kun syöminen on niin kivaa... muutaman leivän jälkeen vaihdoin kyllä niihin italialaisiin porkkanoihin, olivat kyllä aika mauttomia mutta kuitenkin sellaisen pehmoisen makuisia eivätkä kitkeriä niinkuin viime kesäiset porkkanat alkavat olla.