ti 19.5. Viikko on alkanut hyvin; eilen kävin illalla sauvakävelylenkillä ja tänään aamulla salilla. Tosin siihen taitaa varsinainen urheilu tällä viikolla jäädäkin. Tänään pakataan ja huomenna lähdetään loppuviikoksi anoppilaan/mökille. Hyötyliikuntaa on kyllä tarjolla senkin edestä kun mökki laitetaan kesäkuntoon ja uutta aittaa maalataan! Tosin kyllä siellä sitten ruokakin maistuu!

Eilen aamulla oli viikonlopun jäljiltä paino 118,6, tänä aamuna taas 118,0. Katsotaan mitä virallinen vaaka kymmenen aikaan sanoo.... Ajattelinkin sen painon perusteella asettaa seuraavan tavoitteeni kilomäärä - tavoite olkoon paino alle sadan! Puoli kiloa viikossa tarkoittaisi että aikaa menisi yhdeksän kuukautta. En kuitenkaan aio siihen tyytyä vaan haluan tavoitteen saavutettavaksi vielä tämän vuoden puolella!! Aikaa siis reilu 7 kk

myöhemmin: virallinen paino 118 ja paineet n. 120/80. Nyt siis uutta tavoitetta kehiin, joka on -19 kg eli alle 100 kiloa!!

Katsoin, että 112 kg:n painolla pääsen BMI:ssa alle 40 ja tuo tavoite tarkoittaa BMI:ssä hitusen yli 35.

20.5 aamupaino 118,4 joten taas taitaa pysytellä suunnilleen tuossa samassa ja toivonmukaan humpsahtaa sitten kerralla enemmän. Minä siis poistun loppuviikoksi mökkeilemään ja palaan aikaisintaan sunnuntai-iltana mutta viimeistään maanantaina raportoimaan, että kuinka miniloma sujui!

Oikein mukavaa helluntaipyhää kaikille! Nauttikaa keväästä, liikkukaa luonnossa ja herkutelkaa kevyesti!!