Siinähän se loma kului, flunssaisena ja puputtaen kaikkea mahdollista.... siihen nähden aamun vaakalukema 124,4 oli positiivinen yllätys.

Eli siis tiistai-iltana oli kurkku kipeä, keskiviikon vielä sinnittelin (ja kävin kävelyllä) mutta to ja pe oli pakko vain levätä. Lauantaina kävin sitten taas jo kävelemässä, sunnuntaina kävin kaksi kertaa ja vielä maanantaina ennen kotiinlähtöä. Lenkki tuolla anoppilassa on n. 3 km joten ihan hyvä alku kävelylle pitkän tauon (talvi) jälkeen. Nyt kun saisi vaan pidettyä tuota yllä.

Syömiset sen sijaan eivät sujuneet. Pysyin päätöksessäni ja söin vain yhden mignon konvehdin - sen sijaan söin kyllä anopin leipomuksia, ruokaa ja ihan liikaa leipää... oli oikein syöpöttely välillä käynnissä ja kun siellä on mitä syödä niin tulihan sitten syötyä...

Niin ja varoituksen sana - Polar 9% sulatejuusto.... ihanaa.... ei voinut lopettaa sen syömistä....ruisleipä, sitä (ihan kunnon kerros) ja kinkkuleikettä...liian hyvää.....

 Mutta nyt uudella innolla viikkoon, vaikkakin vielä nuha ja yskä on päällä. En käynyt viime viikolla lääkärin luona vaa'alla joten seuraava virallinen punnaus on 20.4., ellen sitten tuota joudu siirtämään palaverin alta.