26.5. Miniloma oli ihana! Kelit suosivat ja oli muutenkin tosi mukavaa! Teimme töitä aamusta iltaan; lapiointia, haravointia, kärräämistä, maalaamista ja siivoamista... iltaisin oli lihakset ihan superkipeät mutta aina ne aamuksi toipuivat.

Tuli myös syötä ihan reippaasti, pitänee jatkossa korvata ainakin 1 ateria esim kaurapuurolla jos aikoo kesän aikana laihtua... nimittäin tällä syömisellä ja työmäärällä paino pysyi ihan samassa. Mutta ehkä se mopo hiukan karkasi näin "kesän avajaisissa" ja pääsenkin takaisin rytmiin kun mökillä olemme pidempään. Niin ja kaikki ihanat kesän kasvikset tulevat!

Huomenna on lääkäriaika, katsotaan kesän lääkitykset. Täytyy katsoa jos vaa'alla kävisin vielä ennen juhannusta, jolloin lähden lomalle viideksi viikoksi.

Eilen kävin sauvakävelemässä ja syömistenkin suhteen oli paluu arkeen, jospa siis painokin taas lähtisi alaspäin!

Aurinkoa!

27.5. aamu: eilen tuli käytyä torilounaalla (paellaa) kolleegojen kanssa mutta kotona en sitten syönytkään kuin kaurapuron. Olen jo jonkun aikaa miettinyt, onko iltainen leivänpuputus vain tottumus. Eilen sitten meni kaupassa+sauvakävelylenkillä niin pitkään että päätin jättää iltapalan syömättä. Ei juurikaan ollut nälkä eika oikeastaan kauheasti edes tehnyt mieli vaikka mies leipää ottikin. Nyt tosin on nälkä mutta onneksi keitin juuri kahvit täällä töissä ja minulla on mukana 1 reissumies, päällä 2 palaa leikkelettä ja paljon kurkkua.

Vaakalukemat tipahtivat alaspäin, osasin sitä jo odottaakin, koska mielestäni lihakset olivat aika jumissa mökkiviikonlopun jäljiltä. Lääkäriin sitten myöhemmin tuossa iltapäivällä

27.5 ip. virallinen punnaus 116 kg, verenpaineet ihan kohdillaan 127/83. Sain Reductil reseptin, kahden viikon päästä katsotaan nostaako se liikaa verenpainetta ja/tai pulssia. Ellei niin saan sitä koko kesäksi. Katsotaan miten kroppa (ja varsinkin pää) lääkkeen kestää, kaikenlaista kivaa, etovaa tunnetta, huimausta yms) on mahdollista saada.

Kaikenkaikkiaan taas hyvä fiilis, niskani ovat niin jumissa, että kävin fysioterapeutilla. Tämä patisti hierojalle, antoi venyttelyohjeita ja lupasi huomenna tulla katsomaan tätä työpistettäni.

29.5 aamu: tänään näytti kotivaakakin tuon 116,0kg. Alotin Reductillin eilen (ei muuten ihan mikään halpa lääke, 28 päivän annos oli yli 50€...). Oli muuten ehkä pisin ohjelappu, jota olen nähnyt. Mahdollisia ja harvinaisempia oireita oli lueteltu oikein urakalla... Vaikea tietty yhden päivän jälkeen sanoa, olo oli ehkä vähän etova. Päivällä käytiin lounaalla ravintolassa, lähinnä näykin ruokaani mutta söin jälkkäriksi kävellessä vaniljatuutin. Kotiin tultuani söin kaurapuuron enkä muuta. Illalla ei tehnyt kyllä mieli mitään, mutta tämä oli jo toinen ilta tällä viikolla kun en kotiin tultuani ole syönyt kuin puuron. Tänä aamuna on sitten ollutkin nälkä...

Viikon kuntoilut: 2 sauvakävelylenkkiä ja punttisali. Viikonloppu menee taas mökillä, joten siirryn hyötyliikunnan puolelle. Tarjolla on taas maalausta, haravointia ja kärräystä, joten eiköhän liikkeessä pysytä!

Aurinkoista viikonloppua kaikille, tulen sunnuntaina tai maanantaina raportoimaan olosta ja kiloista :-)