11.5.Kiitokset kaikille tsemppauksista! Ne oikeasti auttavat ihan mielettömästi!!

Viikonloppuna mopo yritti karkailla... oltiin anoppilassa ja äitienpäivänä varsinkin oli kaikenlaista hyvää tarjolla...

Siihen nähden pitäisi kai olla tyytyväinen että vaaka näytti aamulla.... TAAS sen saman 120,4... luulisin jo sen olevan rikki, ellei se näyttäisi ihan oikein miehen painon....

No, eilen illalla kävin lenkillä (joka kesti 1 h 2 min vaikka kävelin ihan järjettömän kovaa vauhtia mielestäni...) ja yritän ehtiä viikolla ainakin muutamana iltana lenkille vaikka tähän viikkoon osuukin tavanomaista enemmän iltamenoja (kampaaja, päiväkodin kevätjuhla ja yksi kyläily).

12. 5: aamun pikäpäivitys: 119,4 kg!! siis kilo vähemmän kuin eilen aamulla... yritä tätä nyt ymmärtää....

12.5 ilta: mulle kyllä ihan sopii tämän joka arkipäivä tapahtuva punnaus. Tsemittää minua mukavasti ja tiedän jo kroppani, se vaan jumiutuu välillä ja vaikka sitä täällä taivastelenkin niin ei se minulle sen suurempi ongelma ole.

Eilen illalla kävelin vakilenkkini, mutta tällä kertaa sellaisena palauttavana harjoitteena, kävelin hissukseen ja matkaan meni aikaa 1 h 20 min. Tänään olenkin sitten vaan lähinnä istunut autossa ja seissyt messutyylisessä tapahtumassa niin että sekä alaselkää että jalkoja särkee...

13.5: vaaka on kertakaikkiaan kummallinen vekotin, katsokaapa tämän aamun lukemat tuolta laatikosta Cool

14.5. aamu: pikkuisen oli korkeampi lukema kuin eilen aamuiset haamulukemat mutta edelleenkin tällä samalla kilolla! Jee! Eilen oli niin kiire päivä, että liikuntaan tuli välipäivä mutta tänään olen käynyt jo aamusta salilla ja illalla on päiväkodin Nuori Suomi-liikuntatempaus joten jonkinlaista ulkoilua on tarjolla illallakin!

Seuraava virallinen punnaus 19.5. Verenpainetta olen mittaillut pariin otteeseen kotona ja sen on ollut sellaista 130/80. Molemmat siis ihan ok, yläpaine tosin voisi olla hiukan alhaisempikin. Lääkäri kyllä meinasikin, että voin tarvittaessa tuplata tuon nesteenpoistolääkkeen annoksen ja katsotaan vaikuttaako se. Lisäksi puhui alustavasti mahdollisuudesta ottaa ainakin kesäksi laihdutuslääke käyttöön. Minulla kun tämä laihtuminen toimii tässä arjessa mutta muut tilanteet ovat vaikeampia, jos se veisi vähän mielihaluja pois....

15.5 aamu. laittelen nyt edelleenkin noita painoja tänne, minä ja vihkoni, johon jokapäiväisiä painojani olen kirjoitellut, olemme eksyneet toisistamme. Kun sen löydän ja kirjoitan nuo painot sinne niin "siistin" listaani jättämällä sinne esim yhden painon per viikko (tai sitten kaikki nuo tosi alhaiset Cool)

Me kyllä tänään ajattelimme herkutella illalla, ihan jopa harkitsimme miehen kanssa että hakisimme pizzaa. Mutta ajattelin ehdottaa että entisen kahden pizzan sijaan ottaisimmekin yhteisen....Huomenna lähdemme sitten yhden yön kyläilyreissulle, mutta siinä ei pitäisi olla mitään ongelmaa.

su 17.5 ilta: viikonloppu sujui ihan kohtuullisesti, tuskin laihduin mutta tuskin kovasti lihoinkaan :-) Äsken kävin vakilenkillä, tällä kertaa sauvojen kanssa. Tuntui tehokkaammalta treeniltä, aika oli suunnilleen sama, eli pikkuisen yli tunti.

Puolittaja: olen hiukan alle 170 cm eli BMI on edelleenkin yli 40....

Enci viikko onkin tynkä. Huomenna voisi yrittää mennä lenkille, tiistai-iltana on menoa ja keskiviikkona lähdemme ensin yhdeksi yöksi anoppilaan ja sitten mökille Siellä on tarjolla paljon fyysistä työtä mutta sen vastapainoksi myös paljon hyvää ruokaa! Herkkuja emme sinne vie, ajattelimme korkeintaan viedä kaurakeksejä kahvin kaveriksi! Yritän ehtiä tiistaina päivittämään viralliset tiedot :-)