Eilisen kummallisen painotuloksen takia hyppäsin vaa'alle myös tänä aamuna: sama 128,8 Otsan rypistys Eli nyt on eka jumitus päällä. Harmittaa vaikak kuinka tiedänkin, että näitä tulee ja nyt pitää vaan olla sinnikäs eikä antaa periksi.

Seuraava virallinen punnaus on jo maanantaina (verenpaineen mittauksen takia). Katsotaan mikä tilanne on silloin.

Tämä viikko ei ole mennyt ihan yhtä tiukoilla kaloreilla kuin viime viikko. Se oikeastaan johtuu siitä, että joka päivälle on tullut joku "ylimääräinen" kalorierä, muutoin ollaan pysytelty normiruokavaliossa. Maanantaina se oli pasteija, tiistaina popcorn ja eilen lounaaksi syöty pizzanpala. Mutta ei tilanne mitenkään katastrofaalinen ole ollut, varsinkaan kun joka päivään on mahtunut edes vähän liikuntaa. Tänään joudun lounaalle johonkin teollisuusalueen lounasravintolaan, katsotaan mitä siellä voi syödä....

Wii fit on tosi hauska. Nyt olen saanut siinä auki kuntonyrkkeilyn, joka kestää 10 minuuttia. Siinä tulee jo ihan lämmin! Toinen suosikkini on steppi, jossa lähinnä keskityn saamaan täydet pisteet eli ajoittamaan nousut ja laskut juuri oikealle hetkelle. Myös jooga- ja lihaskuntoliikkeitä olen tehnyt. Niissä tunnen itseni tosi kömpelöksi mutta kaipa ne siitä vähitellen... Lisäksi olen myös pyöräillyt, nyt jo kahtena aamunakin! Täytyykin päivittää tuohon laatikkoon minuutit, luulen että 1000 minuuttia alkaa olla kohta koossa!

Viikonloppuna on taas tarjolla anoppilaa ja lauantaiksi töitä mökillä. Mutta jos saan pidettyä saman linjan kuin viime viikonloppuna eli ei herkkuja vaikka tavallisen ruuan määrä olisikin suurempi niin no hätä.

Olen edelleenkin unohtanut käyttää mittanauhaa! Huomaan kuitenkin joistakin vaatteista että ne ovat selvästi löysempiä. yhdet housut jouduin jo laittamaan pois ja farkut ovat seuraavana vuorossa. Työkaveri, joka tietää "linjastani" sanoikin, että olen jo selvästi laihtunut. Myös mieheni kehui asiasta.

Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille kanssatsemittäjille!