Vaaka oli taas ystäväni... eilen se jo näytti 125,0 mutta tänä aamuna taasen 124,2. Nauru On tää painon heittely kummallista! Mutta tulipa taas todistettua, ettei yksittäisistä plussalukemista kannata hermostua, kiitoksia tovereillekin kannustuksesta.

Eilen kävin aamulla salilla, joten sen verran on palattu kuntoilun maailmaan. Mies hieroi illalla hartioita/yläselkää oikein pitkään niin että joskos huimaus saataisiin jäämään. Lääkäri minulla on taas ensi maanantaina, silloin mitataan taas verenpaine ja saan virallisen painolukeman :-). Katsotaan kuinka kauan nuita verenpainelääkkeitä pitää syödä, joko tämä painonpudotus riittäisi lääkärille niin että uskaltaisi kokeilla niiden poisjättämistä. Toisaalta enhän minä niitä ole syönyt vasta kuin 2 kuukautta joten suostun toki vielä jatkamaan jos hän katsoo sen parhaaksi.

Viikonlopusta ei tällä kertaa pitäisi tulla mitenkään ihmeellisen haastavaa. Olen pojan kanssa taas kaksistaan  ja sunnuntaina olemme menossa Lapsi-messuille mutta muutoin voisi laittaa järkevää ruokaa (tai sulattaa pakkasesta, sekin olisi aika fiksua....) ja ehkäpä pojan polkupyörän voisi kaivaa esille niin pääsisimme lenkille. Tai sitten voisimme lähteä läheiselle pururadalle, hänestä on kiva tutkia metsää. Vähintäänkin illat on mahdollista käyttää Wiin tai kuntopyörän kanssa!

Tsemppiä loppuviikkoon kaikille!!