Keskiviikkona siis kävin terveydenhoitajan luona ruokapäiväkirjani kanssa. Kommentoi lähinnä kasvisten määrää ja totesi että onhan noita sortumisia... 

Paino on kuitenkin pudonnut hienosti vaikkakin nesteenpoitolääke on tietenkin avittanut asiaa.

Syömiset ovat menneet ihan ok, esim. eilen söin kyllä laskiaispullan mutta en sen jälkeen sitten syönytkään koko iltana muuta kuin kaurapuuron! Jätin ruokapäiväkirjani sinne mutta eilen tuli heti sellainen olo, että kyllä mä taidan kaivata sen tukea ja niinpä aloitin uuden vihon. Siihen on niin hyvä illalla summailla ajatuksiaan, onnistumisiaan ja epäonnistumisineen ja se kulkee mukavasti mukana (se on tämän blogin huono puoli, että tätä varten täytyy nököttää tietsikan ääressä...)

Fillaroinnissa sen sijaan on ollut varmaan reilun viikon tauko, eilen sain sitten kavuttua pyörän selkään ja pyöräiltyä 30 min. Tosin sekin oli tehtävä normaalia hiukan pienemmällä vastuksella kun pulssi tuntui eilen nousevan tosi helposti. No jos nyt viikonloppuna saisi taas rytmistä kiinni, tavoitehan on ollut joka toinen ilta.

Meille ostettiin Nintendo Wii ja eilen virittelimme sen Fit:n + tasapainolaudan. Tuntui ihan hauskalta, kyllä sillä aina toisinaan voi leikkiä vaikka en tiedä viitsiikö sitä joka ilta?? Se kyllä myös kertoi BMI:n ja siihen laitettiin painonpudotustaulukko.

Tänään tulee vieraita ja huomenna talo täynnä pojan syntymäpäiviä juhlivaa kansaa. Tiedän siis jo että viikonloppuna ei laihduta... Olen kuitenkin päättänyt tehdä perusruokaa ja paljon salaattia tarjolle ja lauantain herkkujen suhteen maistan kaikkea (ne tulevat pitopalvelusta) mutta kiinnitän huomiota määrään. Yritän myös fillaroida ja ulkoilla.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!