Torstaina alkaa loma!

R on ollut aikamoinen lääke. Aamulla oma vaaka näytti 111,0 kg ja kun äsken kävin terveysasemalla niin heidän vaakansa (joka on koko ajan näyttänyt vähän vähemmän kuin kotivaaka) näytti 110,5 kg! Eli 3:ssa viikossa painoa on mennyt yli 5 kiloa!

Taitaa kuitenkin lyhyeen loppua tämä kokeilu sillä verenpaineet olivat tänäkin aamuna 140/100. Minulla on hippaisen flunssainen olo, mutta alkaa kuitenkin näyttää siltä, että R nostaa verenpainetta. Pahaa epäilen, että torstaina lääkäri ei sitä lisää kirjoita. Minulla on sitä vielä viikon tabletit jäljellä, jos ei ihan totaalisesti kiellä niin taidan ne kyllä syödä....

Olin kyllä ajatellut, että tänään ja huomenna pääsisi kävelemään kun lapsikin on jo lomalla serkkunsa luona mutta näyttää siltä, että tätä vastaan on sekä olo että keli! No jos en pääse niin hillutaan sitten mökillä juhannuksena hommia sitä enemmän!

Jos ehdin niin tulen vielä laittamaan raporttia lääkärin päätöksestä mutta jos en niin oikein ihanaa kesää! En lupaa päivityksiä ennen heinäkuun loppua mutta toisaalta jos koneen ääressä jossain vaiheessa lomaa olen, niin saatanpa niitä vaikka laittaakin!

18.6. saan jatkaa R:ää. Kotona mitatut paineet ovat olleet ihan ok, sen sijaan täällä mitatut nyt jostain syystä taivaissa.... lääkäri sanoi minuun luottavansa ja jos paineet nousevat yli hänen antamansa rajan (145/95) niin olen luvannut lopettaa R.n syömisen.

Tämä viikko on mennyt kesäflunssassa joten painokaan ei ole sitten maanantain tippunut. Eli painosta 110,5kg aloitetaan loma ja katsotaan sitten loman jälkeen missä mennään (lääkäri heti tiistaina....)

Oikein ihanaa kesää kaikille kanssani tsemppaaville!!