Laitoin tuohon sivuun painon aamulla. Oli noussut. Minulla kun tuo vatsan toiminta ei ole järin säännöllistä niin sen vaikutus tuntuu olevan aika suuri... käivn nimittäin myöhemmin vaa'alla uudestaa ihan uteliaisuuttani sen jälkeen kun vatsani oli toiminut ja se näytti 104,8 - eli 1,2kg vähemmän....

Tilta tuossa kyseli noista roikkuvista osista Silmänisku. Tällä hetkellä mielestäni suurin ongelmakohta ovat olkavarret, siellä roikkuu allit. Tosin roikkuvathan ne toki aiemminkin mutta kun olkavarren "yläpuoli" on selvästi kiinteytynyt (tunnistettava hauislihas!) niin alapuolella roikkuu edelleen. Ei se sinänsä haittaa, en ole enää vuosiin pitänyt julkisesti hihattomia paitoja mutta eipä tarvitse kyllä vieläkään pitää....

Vatsan osalta "ylempi" vatsamakkarani on lähes kadonnut eikä siinä ole löysää. Alempi sen sijaan on ihan turvallisesti edelleenkin paikoillaan Cool Tosin sekin varmaan on pienentynyt. Mutta siitä kohti kokoa pienemmät housut edelleenkin kinnaavat vaikka muualta jo sopisivatkin... tiukassa siis on.

Jaloista on myöskin lähtenyt aika paljon. Minulla oli tuossa pohkeen/säären yläosassa (siis juuri polven alapuolella, tossa niinkuin sisäpuolella) aika paksu kohta. Siitä on sulanut aika kivasti mutta ei siinä myöskään mitään roiku.

Siis kaikenkaikkiaan, lähes 40 kilon pudotus ei tunnu aiheuttavan suurempia roikkuvia nahkoja. Enkä myöskään ole huomannut uusia "raskaus"arpia, niitä taitaa ennemminkin kyllä tulla silloin kun nahka nopeasti venyy eli lihoessa.

Toki olen myös liikkunut, käynyt kerran viikossa salilla, satunnaisesti jumpassa ja kävellyt paljon. Kesän uurastin mökillä ja miehenikin sanoi että olen kiinteytynyt huomattavasti - joten visuaalinen puoli kertoo kesällä saavutetun tavallaan enemmän kuin pudotetut 3,5kg. Tosin näkyihän se noissa viimeisimmissä mittauksissakin.

Kävin muuten eilenkin illalla kävelemässä. Nyt tulee viikonlopun mittainen tauko, tosin säiden salliessa ajattelin mennä tänään illalla/huomenna marjastamaan.