Kävin eilen lääkärillä. Verenpaineet ovat tosi hurjat 160/120... eh... mulla ei ole ikinä ollut noin korkeita. Raskausaikana olin hetken verenpainelääkityksellä ja se lienee nytkin edessä. 2 viikkoa mitataan ja sitten uusi lääkäriaika.

Kyselin myös laihdutuslääkkeistä. Koska ongelmani on ennen kaikkea ruoka, siis määrät ja sortuminen minulle sopisi ennemmin Reductil. Sitä ei vaan noilla paineilla voi syödä vaan ensin pitää saada paineet alas. Rasvat eivät ole minulla niinkään ongelma. mutta toisaalta xenicalista ei ole mitään sivuoireita kun se ei imeydy elimistöön, joten se on sitten toka mahdollisuus

alan itse olla sitä mieltä, että voisin ottaa lääkkeet tähän tueksi. Varsinaiset päätökseni ja ajatukseni saivat tukea lääkäriltä. Lupasin pitää nyt ruokapäiväkirjaa niin että näytän sitä terveydenhoitajalle samalla kun käyn verenpaineenmittauksissa. Kirjasin kyllä syömiset tuossa välillä mutta se hiipui viime viikon matkusteluihin. Matkoja on nytkin tiedossa mutta nyt yritän saada kirjattua syömiset siitä huolimatta ylös, vaikka tiedänkin että ihan niin hyviä matkapäivät eivät ole.

Lääkärin vaaka näytti eilen 139kg joten se lienee sitten virallinen tieto.