Kävin tänään terveydenhotiajan luona. Verenpaine oli ekalla mittauksella 116/82 ja toisella 110/72. Ei siis selittänyt huimaustani, ehkäpäsen syyt löytyvät ennemminkin jumissa olevista hartioista.

Mutta hyvälle päälle tulin vaa'alla. Näytti selkeästi 125 kg!! Eli 10% "terveystavoite" on saavutettu! Se ei tietenkään minulle vielä riitä, asetinhan ekan tavoitteet 20 kiloon suoraan.

Olen jatkoa ajatellut niin että tällä linjalla menen kesään (kesälomaan = about juhannukselta alkaa) asti. Sitten otan vapaamman vaihteen, yritän pitää painon heinä- ja elokuun ja sitten syyskuun alusta palaan takaisin tiukemmalle linjalle. Tuleehan samalla testattua pystynkö pitämään painon, löydänkö tasapainon syömisen ja kuluttamisen kesken.

Aamulla olin taas kuntosalilla, kun on treenannut klo 6:00-7:00 niin päivässä on ihan uudenlainen startti! Illalla voisi sitten leikkiä WII Fitillä, olemme pojan kanssa kaksistaan sunnuntaihin asti. Niinpä WII on pojan nukkumaanmenon jälkeen kokonaan minun - ei tarvitse miehen kanssa siitä kisata/vaihtaa vuoroja.