auts ja auts... tuo kuntopyörän satula tappaa minun takapuoleni...kävin tänään ostamassa siihen sellaisen geelipehmusteen mutta ei sekään kyllä auta. Summasin äsken pyörän selässä istumani minuutit ja niitä on nyt 296 kahden viikon aikana. Muutin samalla ekaksi tavoitteeksi 1000 minuuttia, otetaan vaikka aina tonni kerrallaan... Tähän olen kyllä ihan tyytyväinen.

ruokailutkin on menneet ihan kohtuudella, olen nyt toista päivää tehnyt ruokapäiväkirjaa. Ihan ei ole mennyt putkeen, ihan turhaan otin töissä sämpylän eilen kun olen kerran päätänyt syödä vain ruisleipää. Sorruin vielä lämpimään sämpylään, johon sai vielä juustosiivujakin päälle, Tänään sen sijaan en ottanut leivitettyä sveitsinleikettä vaan söin kesäkeittoa (ja ruisleipää).

eilen meillä oli vieraita mutta söin aika sivistyneesti, vain palasen omenapiirakkaa ja pari sulhaspiirakkaa, en yhtään keksiä enkä suklaakonvehtia. Suklaakonvehdit laitoin tarkoituksella tarjolle jotta joku muu söisi ne.... Tänään kyllä sorruin ottamaan ruisleivän päälle ylijäänyttä munavoita/beceliä ja aion kyllä ottaa toisen palasen omenapiirakkaakin.

Huomenna menen sauvakävelemään sillä aikaa kun poika on uimakoulussa. Muutoin viikonlopuksi ei ole vielä mitään kummallista ohjelmaa. Saa nähdä mitä vaaka sunnuntaina näyttää, joskos se vaikka näyttäisi pikkuisen vähemmän kuin viime sunnuntaina....

tutkin tuossa nutriletin sivujakin ja mietin pitäisikö sitä ottaa pätä vlcd-diettiä. Toisaalta hiukan epäilen jaksanko tehdä töitäni ja hoitaa perhettä jos tiputan energian saannin 100 kaloriin? Tarkoitukseni on siis kyllä opetella pitkällä tähtäimellä uusia elintasoja mutta tällä massalla ei haittaisi vaikka osa siitä katoaisi hiukan vikkelämminkin. En ole vielä päättänyt mitä asian suhteen teen. Pystynköhän edes juomaan niitä litkuja?