Niin, kuukauden aikana tuli siis "pudotusta" 0,5 kiloa... verenpaineetkin olivat koholla, tosin taitaa enemminkin liittyä noihin työpaineisiin jotka eivät muuten ole ainakaan helpottaneet viimeisen viikon aikana *huokaus*

Lääkärin mielestä R:ää kannattaa jatkaa, olenhan syönyt sitä vasta toukokuun lopusta. Tosin verenpainetta pitää nyt taas kotona seurata mutta tuo oli ihan ok lukemissa kun eilen mittasin.

Tämä on nyt tosiaan pelkkaa matematiikkaa; saatu ja kulutettu energia eivät nyt vaan ole tiputussuhteessa. Viikonloppunakaan en käynyt kuin kerran lenkillä joten ei hyvältä vaikuta. Viime viikolla ei siis tainnut tulla kuin 3 urheilusuoritusta ja se olisi varmaan kunnon ylläpitämiseen ihan ok mutta ei kertakaikkiaan riitä painonpudotukseen, varsinkaan kun syömisetkin ovat olleet vähän yläkanttiin viime aikoina vaikka varsinaista herkuttelua onkin ollut vähemmän.

Se oli muuten viikolla 34 kun älysin, että siihen mennessä olin pudottanut keskimäärin kilon viikossa! Onhan se ihan kipeän hyvä tahti! Mutta nythän tuo on jo tasoittunut.... :-=)

Lääkäri ei patistellut, sanoi että terveysvaikutukset jo nyt ovat niin merkittäviä. Bestis sanoo, että vaikka tässä painossa pysyisin niin olisi hieno juttu. Puolitutut kehuvat sitä mukaan kun heitä tapaa. Mutta kun itselle ei vielä riitä, ei todellakaan! Nyt vaatekokoni on ehkä 48, sen kun saisin edes kokoon 42-44. Ja miten hienoa olisi laihduttaa 40 kiloa vuodessa!!! Eli kaikesta huolimatta tavoite on edelleenkin se kaksinumeroinen luku vuoden loppuun mennessä (vaikka itse asiassa viralliset punnauksethan alkavat vasta tammikuun loppupuoleslta).

Mutta ei kai sitä auta kun löytää se kadonnut narunpää jostain ja alkaa taas iltaisin loikata tuon kuntopyörän selkään, sitä voi polkea vähän myöhemminkin / aikaisin aamulla.

Oikein reipasta viikkoa kuitenkin kaikille kanssatsemppaajille ja kiitos kommenteista. Ne lämmittävät.