27.4. Uusi viikko alkakoon, yritän tänne taas täydentää viikon kuulumisia. Nyt ei ole ihan niin kiire viikko kuin viime viikolla. Tosin se oli syömisten kannalta aika bueno - en nimittäin ehtinyt turhia syömään....

Punttisalikaveri on lomalla joten saa nähdä jaksanko yksin raahautua punttisalille joku aamu.... tosin plussatunteja on niin paljon ettei sinne tarvitsisi ihan aamukuudeltakaan mennä vaan voisin vähän venyttää... toisaalta aamulla siellä saa olla ihan rauhassa.

Ostin lauantaina uudet lenkkarit. Kärsin niistä hirmuisen summan (149€) mutta penikkatauti oli sitä luokkaa että oli pakko satsata kunnon vaimennuksella oleviin kenkiin. Niinpä ostin Asicsin juoksukengät soviteltuani yhdessä myyjän kanssa useampia merkkejä ja malleja. Eilen sitten lenkin nopeus kasvoi huomattavasti koska jalkoihin ei kokoajan sattunut... Pääsin melkein tuntiin tuon lenkin, johon aiemmin  (kun jalat olivat tosi kipeät) meni puolitoista tuntia!! Nyt voi olla, että joudun hiukan pidentämään lenkkiä, koska haluaisin sen kestävän reilun tunnin.... no ehkä vielä ainakin viikon kävelen tätä ja katson mihin vauhti tasaantuu.

Viikonlopun herkutteluihin kuului dipattuja porkkanoita, vähän kevytjätskiä, yksi banaanimuffinssi ja popcornia. Ruuat sen sijaan jäivät vähempään kun tuli oltua niin paljon ulkona....

Aurinkoista viikkoa kaikille!

28.4. Verenpaine on ok, ilmeisesti pelkkä nesteenpoisto riittää. Lekuri on ensi viikolla, katsotaan mitä on mieltä. Paino oli tippunut, terveysaseman vaaka lupaili puoli kiloa vähempääkin mutta päätin "tyytyä" tuohon 121 kiloon. Sekin on 1,5 kiloa vähemmän kuin viikko sitten!

Puolittaja kyseli wapusta. Meillekin tulee wapunpäivänä vieraita ja silloin meinasin unohtaa laihduttamisen, mutta se on vain yksi päivä ja kevään juhla! Siihen ei tämä projekti kaadu, vaikeampaa tulee olla palata arkeen heti lauantaina ettei herkuttelu jää päälle, varsinkin kun todennäköisesti kaikenlaista hyvää jää... jää nähtäväksi miten likan käy :-)

ma 27.4.
- kävely 1 h 10 min
ti 28.4
- virallinen paino 121 kg
- verenpaine 115/87
- kävely 40 min
ke 29.4.
-vesijumppa 60 min
to 30.4.
-välipäivä
pe 1.5.
- kävely 1 h 10 min
la 2.5
-kävely 1 h 5 min
su 3.5
-kävely 1 h 15 min