3 päivää arkea takana. Menestys on ollut vaihtelevaa...maanantaina leffassa meni poppareita ja eilen 0,5l Pirkan marjakimaraa (jätkskiä, sorbettia ja marjoja - nam). Toisaalta syömiset ovat olleet kurissa ja äsken kävin kiertämässä normaalin lenkin. En huomannut aikaa katsoa mutta tuntui että jaksoin ihan hyvin vaikka hiki tulikin.

Ostin jo toisen jakun ensi talveksi. Se on kokoa 48, se aiemmin ostamani on kokoa L. Sovitin myös XL:ää mutta totesin että jos yhtään laihdun niin se jää isoksi.... otin siis L-koon vaikka se ei juuri nyt kauhean hyvältä näytäkään napit kiinni. Sen sijaan kesähousuista oli pakko kaventaa vyötäröä, sellaisia ei enää viitsi ostaa mutta toisaalta kesää on toivonmukaan vielä jäljellä... Housut ja rintaliivit ovatkin tällä hetkellä suurin ongelma.

Naapurit palasivat lomalta ja ensin ihmetteli isäntä että oletpas kutistunut ja vähän sen jälkeen tuli rouva sanomaan, että wau,näytätpä hyvältä. Että tulinkin hyvälle päälle. Sanoivat kyllä laittaneensa merkille keväällä, että lähdin lenkille harva se ilta mutta nyt emme ole varmaan kahteen kuukauteen nähneet kun lomamme olivat ihan peräkkäin. Varmaan nuo kehutkin saivat minut jaksamaan lähteä lenkille. Myös maanantaina lääkäri kehui saavutustani.

Mietin tuossa juuri lenkillä, että olin asettanut 100 kilon alittamisen tavoitteeksi tälle vuodelle (siis tuossa kesäkuussa kun saavutin edellisen tavoitteeni, alkuvuodesta en olisi edes uskaltanut sellaisesta unelmoida). Mutta miettikääs, kun sen tavoitteen alitan niin olen laihtunut vuoden aikana 40 kiloa!! Ihan mieletön saavutus.... vuodessa on 52 viikkoa, joten riippuen vähän siitä, koska tuon tavoitteen alitan niin olen laihtunut melkein kilon viikossa... tietty oikeasti toisina enemmän ja toisina vähemmän, tehän sen tiedätte mutta noin keskiarvoisesti!

Kyllä tämä auttaa tsemppaamaan kohti ensi kesää. Olen ajatellut, että ensi kesänä ostan itsellni bikinit! Koskahan minulla sellaiset olisi viimeksi ollut? Vähän katselin niitä jo tänä kesänä, mutta se jäi jotenkin niin myöhään että en sitten enää raaskinut...kun kovasti toivon, että ensi kesänä en ole samoissa mitoissa kun tänä kesänä!